Parkeren aan de kleuterschool.

Beste ouder,

Bij deze vragen wij u beleefd maar met aandrang om reglementair te parkeren aan de school en in de schoolomgeving.

Voor een poort én dus ook voor onze schoolpoort mag nooit geparkeerd worden, aangezien elke toegang van de school op elk moment bereikbaar moet zijn voor hulpdiensten, leveranciers en andere diensten.

Wij vragen u ook in naam van onze buren om NIET op hun eigendom te parkeren en in het bijzonder niet voor hun oprit. Deze mensen moeten ook op elk moment hun eigendom kunnen verlaten om naar hun werk te vertrekken en dergelijke meer. Ook is er bedrading voor hun gazonrobot. Het is dan ook de bedoeling geen schade te berokkenen op hun eigendom.

Ook parkeren op de stoep aan het rusthuis is niet toegestaan. Hulpdiensten moeten ook op elk moment kunnen toekomen en wegrijden.

Er is parkeergelegenheid op de grote parking aan het rusthuis, vooraan én achteraan is er nog een extra parking, Kom tijdig naar school met je kind, een kleine wandeling kan dan geen probleem zijn.

Let op: de Sint-Jozefstraat is een FIETSSTRAAT, dit betekent dat de maximumsnelheid 30 km/uur is en dat auto’s steeds voorrang moeten geven aan fietsers en dat je deze fietsers uiteraard niet mag voorsteken.

Wij danken u voor uw medewerking en voor een veilige schoolomgeving.

Het schoolteam

Print Friendly, PDF & Email

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.