Naar een nieuwe klas op maandag 2 september!

Beste ouder,

De zomervakantie is bijna voorbij. Wij hopen dat jullie genoten hebben van elkaar en van het mooie weer.

Op maandag 2 september verwachten wij jullie kleuter in een nieuw klasje. Dit is uiteraard altijd een beetje spannend!

Indien jullie een mail sturen aan:

directie@kleuterschool-wiekevorst.be waarin jullie de NAAM van jullie kind vermelden en eveneens de NAAM van de vorige juf, dan krijgen jullie een mail met het nieuwe klasje en de nieuwe juf van jullie kind.                                                                              Ten gevolge van de wet op de privacy mogen wij geen klaslijsten verzenden en eveneens geen klaslijsten uithangen aan de school. 

De klassen zijn definitief verdeeld, met de nodige zorg samengesteld door het ganse team.

Uiteraard verwachten wij jullie, ouders, kinderen en familie, op onze welkom- en ontmoetingsnamiddag op zaterdag 31 augustus tussen  14 uur tot 16 uur.                                                                                                                                                                                         De ‘nieuwe instappertjes’ verwachten we reeds om 13:30 uur zodat de nodige info gegeven kan worden en de kindjes even kunnen proeven van hun nieuwe (eerste) school.

Wij wensen jullie nog een fijne vakantie verder!

Met vriendelijke groeten,

Carine Van Hout en het lerarenteam.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.