AANDACHT BELANGRIJKE UPDATE: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG!!

“Wij zullen morgenochtend nog BKO open doen op de 12 locaties. ‘s Middags zullen we de scholen bellen om te horen waar er kinderen zijn (zodat begeleiding geen BKO gaat bemannen waar geen kinderen op school zitten) en zullen, indien nodig, ook ’s avonds alle 12 locaties bemand worden. Vanaf vrijdag zullen we de Boonmarkt als centrale noodopvang activeren en sluiten de individuele BKO’s aan de scholen.

 We vragen de ouders om via mail of telefonisch ons te contacteren als ze een kind willen brengen. Een ouder kiest voor vooropvang, optie dagopvang (er rijden geen bussen tussen bko en scholen), naopvang. De ouders kunnen hun kind ook gewoon nog naar de scholen brengen (maar daar is dan geen voor– en naopvang). We werken dus complementair.

Vermoedelijk gaan we dit systeem doortrekken in de Paasvakantie, maar dit zal van de richtlijnen van hogerhand en het aantal kinderen afhangen”

We blijven in contact met het gemeentebestuur. 

En hopelijk blijven we allemaal gespaard van ziekte en vermoeidheid. 

Zodra er meer info is, krijg jullie een nieuwe update.

De BKO is genoodzaakt om dit te doen omwille van het aantal leerlingen evolutie van maandag tot nu (van 40 kinderen naar 7 kinderen)  én personeelstekort door ziekte. 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.