Noodopvang kleuters.

Aan ouders die gebruik maken van de noodopvang op school, willen we vragen om ons iedere dag te verwittigen als je kind  ‘s anderendaags komt. Dit kunnen jullie doen via mail naar directie@kleuterschool-wiekevorst.be  of via telefoon: 014/ 260798  –  0474/ 542318

Boonmarkt 15 – Hallaar = centrale noodopvang. (Lees meer op onze website)                                                                                     Aan de ouders wordt gevraagd om de dienst ‘buitenschoolse kinderopvang’ via mail of telefoon te contacteren als ze een kind willen brengen naar de buitenschoolse noodopvang. Een ouder kiest voor de optie dagopvang want er rijden geen bussen tussen buitenschoolse kinderopvang en de scholen. We werken dus complementair.

Met vriendelijke groet en hou je (gezond) aan de richtlijnen van de overheid.

Vanwege het schoolteam

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.