Herinnering: klas-websites en paaseitjes!

  • BELANGRIJK OM TE WETEN: Elke vrijdag zetten onze juffen hun nieuwe activiteiten voor thuis op hun klaswebsite  (binnen onze eigen schoolwebsite), en we hopen dat jullie er allemaal zoveel mogelijk van ‘snoepen’ samen met je kind. Onze juffen staan steeds paraat voor hun kleuters en hun ouders! Vergeet niet regelmatig een foto door te sturen met thuisactiviteiten en leuke momenten zodat we er allemaal kunnen van genieten! Cavalier Stevia 2 Paaseieren - Melk
  • GEVONDEN: paaseitjes in het klasje achteraan, verstopt in dozen nog wel!! Vorige week ontdekten onze juffen tijdens het poetsen, in het ‘lege klaslokaaltje’ achteraan .. paaseitjes voor alle kleuters.. zomaar verstopt! Mama, papa of een ander familielid kan deze komen afhalen op school, DEZE week tijdens de schoolurenBel gewoon aan de deur en de juf deelt ze uit aan het raam in de klas van juf Ans.
  •  Kom alleen, zonder je kind, en spreek niet af met andere ouders. Er zullen ook nog andere dingen (doremi,..) moeten meegegeven worden. Bijpraten mag hopelijk binnenkort als alles weer ‘gewoon’ is! Veiligheid komt ons allemaal ten goede in deze moeilijke tijd!
  • Met praktische vragen kan je eveneens terecht bij directie@kleuterschool-wiekevorst.be  –  0474/ 54 23 18

Muurbord - Beertje met hartje - Muurbord - Posterwand.com

WE MISSEN JULLIE HEEL ERG EN STUREN VELE KNUFFELS MEE IN 

DEZE BRIEF! 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.