Inschrijvingen schooljaar ’20-’21 – werken in uitvoering – info klas van je kleuter eind augustus.

Beste ouders,
De meeste broertjes en zusjes die volgend schooljaar instappen op onze kleuterschool, werden via de papieren inschrijving gerealiseerd en gehandtekend. Deze inschrijvingen zijn volledig afgehandeld.
Andere ouders hebben nadien hun kindje via de ‘voorlopige digitale inschrijving‘ aangemeld op onze kleuterschool aangezien dit nodig was ten gevolge van de corona maatregelen.
Het stemt ons allemaal zeer blij om jullie binnenkort te mogen verwelkomen!!
Bij deze wil ik de ouders die via de ‘voorlopige digitale inschrijving‘  hebben aangemeld, bevestigen dat hun kind effectief ingeschreven is op onze school en aldus niet op een wachtlijst staat.
Dus hierover hoeven jullie je geen zorgen te maken want er staat zeker en vast een stoeltje klaar voor je zoontje of dochtertje!
Kinderstoeltje bouwtekening | Bouwtekening, Stoel tekenen, Stoelen
Wel is het nodig om de door ons op school afgedrukte digitale inschrijving te handtekenen en akkoord te gaan met het schoolreglement en met de afspraken in onze schoolbrochure.
Helaas heeft de mogelijkheid zich nog niet voorgedaan om een bezoek aan onze school te brengen wegens de corona maatregelen en….. daarna
op 1 juli hebben wij ook alle klassen ‘ontruimt’ omwille van grote werkzaamheden aan de volledige school.
Er werd al een nieuw dak geplaatst, er worden nog zonnepanelen gelegd, er zijn grote elektriciteitswerken in uitvoering en ook de schilderwerken zijn opgestart.
Als dit alles achter de rug is kunnen de klassen en het speelgoed grondig gepoetst worden én zullen de juffen de klassen volledig herinrichten.
Wij kijken er naar uit om jullie dit te kunnen tonen en hopen dat alles tijdig in orde zal zijn!
Hoe de heropstart op 1 september zal verlopen is nog niet duidelijk ( meer duidelijkheid zal er komen rond half augustus) maar het is nog niet duidelijk of ouders toegang krijgen op het schooldomein.
 
Voor het voltooien van een inschrijving wanneer je kind digitaal ingeschreven is en nog een handtekening nodig is:
 • Scholen kunnen uitzonderlijk ouders en (kandidaat-) leerlingen op school ontvangen voor bijvoorbeeld een rondleiding.
 • Alle contacten vinden plaats wanneer er geen leerlingen op school aanwezig zijn, steeds op individuele afspraak, met maximaal 3 personen tegelijk en volgens de geldende veiligheidsmaatregelen. 
 • Afspraak: telefonisch of per mail:  0474/ 54 23 18 – directie@kleuterschool-wiekevorst.be 
 • Afspraak bij voorkeur op vrijdag 28 augustus 2020 of maandag 31 augustus 2020 – te bespreken na samenleggen van onze agenda’s.
 • Afspraak: tijdstip en dag strikt af te spreken en te respecteren. 
 • Ikzelf ben er tussenuit vanaf 21 juli tot en met 17 augustus. 
 
Naar welke klas gaat je kind in september?
 • Tijdens de personeelsvergadering van dinsdag 25 augustus voltooien wij de laatste besprekingen betreffende de klasverdelingen.
 • Wel staat (eigenlijk) vast dat alle kindjes, geboren in 2017 in het klasje van juf Sylvie starten (eventuele afwijkingen mogelijk als er nog inschrijvingen volgen voor het geboortejaar 2017). 
 • Kindjes geboren in 2018 gaan naar het klasje van juf Ans (volledig instapklasje).
 • We mogen geen klaslijsten publiceren of openbaar tonen aan de ramen of andere (privacywetgeving). 
 • Stuur daarom vanaf woensdag 26 augustus een mail met de naam en eveneens het geboortejaar van je kind naar: directie@kleuterschool-wiekevorst.be 
 • Een antwoord kan je verwachten vanaf donderdag 28 augustus aangezien ik op woensdag 27 augustus eveneens op vergadering ben.
 • Wijzigingen aanbrengen aan de klasverdeling doen we niet. 
ALVAST EEN ZONNIGE EN GEZONDE ZOMER AAN JULLIE ALLEN EN VEEL PLEZIER MET ELKAAR!!
 
Met vriendelijke groet,

☀
Carine Van Hout
Directeur
Vrije Kleuterschool ‘De Kleine Sint-Jan’
Sint-Jozefstraat 12     2222 Wiekevorst
014/ 26 07 98

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.