Even een berichtje..

Beste ouders en familie,

Slechts enkelen onder jullie hebben het ‘kunst-web-winkeltje van je kind’ nog niet bezocht en ontvangen nog geen gratis wenskaart van je kind.  

   

Een bezoekje is VANDAAG nog mogelijk om toch nog een gratis wenskaart te ontvangen. Morgen, 9 november gaan de winkeltjes op slot. Het is niet nodig om aankopen te doen indien je dit niet wenst, maar het zou fijn zijn dat elke ‘kleuter-kunstenaar’ zijn of haar gratis wenskaart, met zijn of haar kunstwerk erop kan ontvangen over enkele weken. Neem  dus nog even de persoonlijke verkoopfolder ter hand en vul de naam van je kind in op de site van Tekenfund.  Vandaag kan  je nog wel aankopen doen!                     

 

 

 

Sinds enige tijd zijn enkel de essentiële winkels nog open om aankopen te doen. De andere winkels zijn vermoedelijk nog een tijdje gesloten ten gevolge van corona. Doe je toch af en toe aankopen in online shops? Dan zou het fijn zijn voor onze school om alvorens je aankopen te doen, te starten via de website van trooper.be/kleuterschoolwiekevorst of trooper.be en vul in bij je vereniging Vrije Kleuterschool ‘De kleine Sint-Jan’ en ga zo verder naar de door jou gekozen online shop. Via deze weg geven een 600 -tal winkels een kleine bijdrage aan onze school. Zelf betaal je echt niets meer voor je aankopen.

Dank je wel aan iedereen !

De scholen gaan weer open op maandag 16 november.

Samen streven we blijvend naar een goede gezondheid voor iedereen en houden we ons aan de corona maatregelen. Dit doen we allemaal uit blijk van een warm gebaar en een lichtje voor elkaar. 

Hou jullie gezond en met een vriendelijke groet vanwege het schoolteam.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.