Informatie: corona positieve test.

 

Beste ouder,

Vandaag kregen we de melding van een positieve corona test bij een kleuter uit de 3de kleuterklas, de klas van juf Valerie.                        Uiteraard zijn we onmiddellijk aan de slag gegaan, maar alles heeft zijn tijd nodig en het is een grote drukte in de verschillende gezondheids- en onderzoekscentra. 

Op dit moment wacht Dr Ann Boons, onze CLB-arts nog steeds op de uitslag van het laboratoriumonderzoek in Leuven en is het CLB  nog bezig aan onderzoeken. We mogen op dit moment nog geen bezorgheden maken over deze besmetting van één kleuter stelt de dokter ons gerust.

Voorlopig spreekt de dokter nog over laag risico contact, aangezien er slechts één kleuter besmet is. Er is dus geen sprake van klas quarantaine of sluiting van de school op dit moment.                                                                                                                                                           

Op vraag van de CLB-arts melden we wel dat we verwachten dat de je met je kleuter uit deze klas thuisblijft, (enkel essentiële verplaatsingen naar de dokter zijn toegestaan), geen knuffelcontacten uit te nodigen, en om deze kinderen te beperken tot hun thuisbubbel en schoolbubbel.  

Als u of uw kind symptomen vertoont, contacteer dan de huisarts (van wacht). Breng ook ons op de hoogte alstublieft.

Voor dringende vragen kan je zeker terecht bij de school directie@kleuterschool-wiekevorst.be of via telefoon.

U kan ook terecht op www.clbkompas.be bij thema corona en daar kan je je vraag stellen, die beantwoord zal worden door het CLB.

Beste ouder, wees waakzaam en voorzichtig, respecteer alle corona maatregelen nauwkeurig en bescherm jezelf en elkaar. Vergeet je mondmasker niet en neem afstand van elkaar bij het ophalen van je kind(eren).

Hartelijk dank bij voorbaat.

Bij wijzigingen brengen we je zeker op de hoogte.

 

Met vriendelijke groet,

Carine Van Hout

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.