Heropening van onze school: dinsdag 2 februari – info en afspraken deze week.

   Beste ouder,

 

Vandaag kunnen wij bevestigen dat onze school morgen (dinsdag 2 februari) opnieuw zal openen. 

Onze personeelsleden die hoog risico contact hadden met een corona positieve kleuter, zijn  allemaal twee keer negatief getest. 

Deze week moeten we nog uiterst waakzaam zijn, daarom is het noodzakelijk om de organisatie van onze school deels aan te passen. Deze aanpassingen zijn vanmorgen afgesproken in overleg met de CLB arts, het schoolbestuur, de preventieadviseur en alle juffen. 

Afspraken voor de kleuters van juf Heidi en juf Valerie: deze kleuters blijven, omwille van verhoogde waakzaamheid, deze week nog in hun klasbubbel. Ze eten in de klas en ze spelen op een ander tijdstip op de speelplaats, in hun eigen klasbubbel. Ze hebben ook hun eigen toiletjes. Ook mogen zij deze week niet naar de BKO (buitenschoolse kinderopvang). Daarom vragen wij om je kind deze week ‘s morgens naar school te brengen en ‘s avonds weer op te halen op de gebruikelijke schooluren. Indien er toch even voor- of naschoolse opvang nodig is, dan vragen we u met aandrang om door te geven op welke dag(en) en welke tijdstippen er toch opvang nodig is. Neem in dat geval vandaag nog contact op met de school door te bellen naar:  0474/ 54 23 18.

Let op voor deze week: de kleuters van juf Heidi en van juf Valerie worden deze week langs de witte voordeur naar school gebracht en opgehaald. Ophalen om 15.40 uur (dinsdag en donderdag) om 11.25 uur (op woensdag) om 14.55 uur (op vrijdag). Dit is dus telkens 5 minuten vroeger dan normaal.                                                                                              

De andere klassen (ook de klas van juf Ine/juf Chris) én broertjes en zusjes) worden gebracht en opgehaald via de groene poort. Ophalen op de gewone schooluren. 

We vragen uitdrukkelijk om deze week niet te carpoolen (dus geef je kind niet mee met andere ouders). Blijf ook niet praten met elkaar aan de school, hou afstand en volg alle corona maatregelen strikt op. 

Ventilatie op school wordt optimaal ingezet: elk kwartier gaan de deuren en vensters van de lokalen open gedurende minstens 5 minuten. Zorg er daarom voor dat je kind voldoende warm is aangekleed (een extra dikke trui,..).

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vragen kan je terecht via directie@kleuterschool-wiekevorst.be of telefonisch op 0474/ 54 23 18 

Wij zijn uiterst tevreden en blij om jullie kleuters morgen opnieuw te mogen verwelkomen!!

Met vriendelijke groet,

Het schoolteam

 

Vrije Kleuterschool ‘De Kleine Sint-Jan’ maakt deel uit van vzw christelijke scholen Briljant, Markt 13 te 2590 Berlaar – ON 0461 202 831

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.