Info: organisatie brengen en afhalen kleuters volgende week en carnaval vieren op school.

Beste ouders,

NOG EEN BEETJE PRAKTISCHE INFO VOOR VOLGENDE WEEK:

Volgende week is de klas van juf Heidi nog steeds verplicht te spelen en te eten in eigen klasbubbel ten gevolgde van mogelijke corona besmetting ‘risico laag’ maar met voorzichtigheid tot en met 16 februari 2021. 

De ouders van deze kleuters zijn reeds langer op de hoogte gebracht via mail en via de website.

Dit heeft tot gevolg dat we nog steeds onze organisatie moeten aanpassen, zodat de andere kleuters niet met hen in contact komen. Deze instructies zijn in samenspraak met de CLB-artsen genomen.

BRENGEN EN OPHALEN VAN JE KLEUTER: NIEUWE WIJZIGINGEN VOOR VOLGENDE WEEK:

  • De kleuters van juf Ans en juf Sylvie komen ‘s morgens langs de groene poort naar school en gaan ook naar huis langs de groene poort op het einde van de schooldag (bij het belsignaal).
  • De kleuters van juf Heidi komen ‘s morgens langs de witte voordeur en gaan ook naar huis langs de witte voordeur. Deze kleuters worden daar afgehaald 5 minuten voor het belsignaal (dus 5 minuten voor het einde van de schooldag).
  • De kleuters van juf Ine/juf Chris en ook de kleuters van juf Valerie komen ‘s morgens langs de groene poort naar school. MAAR zij gaan wel op het einde van de schooldag (bij het belsignaal) langs de witte schooldeur naar huis.

We hopen na de krokusvakantie terug GEWOON als vroeger de draad weer op te nemen met de oude regeling van voorheen. Bedankt voor jullie begrip!

CARNAVAL VIEREN IN DE KLASJES:

In onze klasjes werken we rond het thema muziek en carnaval.

Op vrijdag 12 februarivieren we met alle klassen carnaval maar wel in eigen klas, elke juf zorgt voor een heerlijk dans- en muziekfeest!!

Uw kleutertje mag  van ‘s morgens verkleed naar school komen!!

U hoeft echt geen ‘winkel-verkleed-spullen’ te gaan kopen, er zijn genoeg mogelijkheden zonder je portemonnee aan te spreken !!! Gebruik gewoon je fantasie en creativiteit en je kleuter zal er vast schitterend uitzien: een slobbertrui, een te groot ‘t shirt met een likje of een klodder verf, een lappenbroek, een te gek hoofddeksel, strikken in het haar, een likje of net héél veel ‘kinder-schmink’, … je weet wel. Geen confetti, geen wapens, sabels of geweren,

Wegens corona stappen we dit jaar NIET door de straten in en jaarlijkse carnavalstoet.

Afbeeldingsresultaat voor carnaval

Wij wensen jullie een fijn weekend en hou het zeker gezond!

Directie en personeel

 

Vrije Kleuterschool ‘De Kleine Sint-Jan’ maakt deel uit van vzw christelijke scholen Briljant, Markt 13 te 2590 Berlaar – ON 0461 202 831

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.