Oudercontacten van de klas van juf Sylvie worden uitgesteld – gaan dus niet door volgende week.

Beste ouder,

 

Aangezien juf Sylvie al een hele tijd niet aanwezig is op school en aldus niet op de hoogte is van de huidige ontwikkeling van je kind, zijn wij genoodzaakt de OUDERCONTACTEN van volgende week te annuleren.

Een nieuwe uitnodiging volgt later.                                                                                                                                                      Onze excuses voor het ongemak.                                                                                                                                                                Met dringende vragen kan je terecht bij de directie en/of zorgcoördinator.

We houden je zeker op de hoogte en je mag zeker nog rekenen op een oudercontact in de maand mei.

Met vriendelijke groet,

Carine Van Hout

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.