Woensdag fotograaf – info klas juf Sylvie – niet vergeten…

Beste ouder,

 

Op woensdag komt de schoolfotograaf op onze school!

Fotograaf, Foto, Camera, Dslr, Zak, Schieten, Glimlach

We verwachten onze kleuters in een fleurige outfit op om te pronken op de individuele foto’s.

Ook worden er foto’s gemaakt met broers en zussen op school (gezinsbubbel).

Ook worden er klasfoto’s gemaakt (klasbubbel).

Natuurlijk hopen we dat al onze kindjes (gezond) aanwezig zijn voor de klasfoto want dit is net een hele fijne herinnering voor later om te weten met wie ze ‘vroeger’ in hun klasje zaten.

 

NIEUWS UIT DE KLAS VAN JUF SYLVIE:

Het afwezigheidsverlof van juf Sylvie loopt voorlopig verder. Juf Jorien en juf Patricia en juf Vanessa blijven de kleutertjes van 1Kb verder onderwijzen. 

Omdat zij de kleuters al een langere periode opvolgen, observeren, begeleiden en samen spelen, experimenteren en experimenteren, hebben zij nu ook meer zicht op de ontwikkeling van deze kleuters. Juf Jorien en juf Patricia zullen in de loop van deze maand een uitnodiging sturen om samen te communiceren tijdens een oudercontact. Zo krijgen jullie ook de kans om vragen te stellen en krijgen jullie ook een kijk op de ontwikkeling van jullie zoon of dochter! Verdere informatie volgt. 

Voor sommige kleuters was het een beetje moeilijker de laatste tijd door de wissel van leerkrachten buiten onze wil om. Op dit moment kunnen we spreken over een gedragen structuur in de klas, betreffende het dag-verloop, de rituelen en de afspraken in de klas.

 

HERINNERINGETJE:

DOE JE ONLINE AANKOPEN? 

VERGEET NIET TE PASSEREN VIA TROOPER.BE EN ONZE VRIJE KLEUTERSCHOOL ‘DE KLEINE SINT-JAN’ VOORALEER ONLINE AANKOPEN TE DOEN. JULLIE BETALEN ER NIETS MEER VOOR MAAR ONZE KLEUTERSCHOOL ONTVANGT EEN KLEINE OF GROTE COMMISSIE. 

BEKIJK ZEKER DE CORNET-ACTIE (AANKOOP BIERBAKKEN – GEDURENDE ENKELE WEKEN  –  GROTE COMMISSIE INDIEN WE SAMEN (ouders en sympathisanten) 60 BAKKEN BIER AANKOPEN VIA Vrije kleuterschool  De kleine Sint-Jan’. DIT ALLES KAN JE LEZEN OP ONZE WEBSITE OF IN DE VORIGE NIEUWSBRIEF UIT ONZE SCHOOL IN JE MAILBOX. 

Met groeten uit de kleuterschool!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.