Infomoment donderdag 9 september – fietsen parkeren.

Beste ouder,

Graag willen wij jullie herinneren aan het infomoment in de klas van jullie kind op donderdag 9 september om 19 uur.

Dit moment werd reeds doorgegeven met de melding ‘onder voorbehoud’ op het einde van vorig schooljaar, samen met de lokale verlofdagen en pedagogische studiedagen voor het schooljaar 2021-2022.

Het infomoment kan doorgaan, maar met de afspraak dat er slechts 1 ouder per kind aanwezig is in de klas, met mondmasker en afstand houden van elkaar. Handgel is voorzien op school. Kinderen komen niet mee naar het infomoment. Wij hopen jullie daar allen te ontmoeten!!

Kinderfietsjes parkeren: aangezien er terug fietsenrekken aan de voorkant van de school staan (en op de parking van het rusthuis) vragen wij om vanaf maandag de fietsjes van jullie kinderen niet meer op school te parkeren maar in de fietsenstalling. Vergeet de fietsjes niet op slot te doen om diefstal te voorkomen. Geef deze boodschap door aan de grootouder of aan wie je kind brengt en haalt.

Hartelijk dank om deze info door te nemen.

Een fijn en zonnig weekend!

Het schoolteam

 

Reacties zijn gesloten.