#vindjevereniging

Beste ouders,

De zomer is ondertussen achter de rug. Het was soms zonnig, vaak ook nat maar gelukkig zagen we deze zomer steeds meer tekenen van het ‘normale’ leven terugkomen. Daardoor keken we des te meer uit naar september, een maand waarin onze kinderen terug naar school gaan, een maand waarin er mogelijk terug gedanst kan worden op trouwfeesten, een maand waarin sportclubs terug opstarten tijdens Maand van de Sportclub, …

September is met andere woorden een soort nieuwe start voor velen, maar zeker voor onze verenigingen. Want ook zij zijn hard getroffen door de coronacrisis. Activiteiten om centjes in het laadje te brengen konden niet doorgaan met financiële zorgen tot gevolg, de binding met de leden kwam zwaar onder druk te staan, vrijwilligers verloren hun betrokkenheid en ‘goesting’,… Verenigingen werden vaak hard geraakt in de kern.

Daarom willen wij onze verenigingen terug in beeld brengen door middel van een affichecampagne met de slogan #vindjevereniging. Want het is echt veilig om terug in het verenigingsleven te stappen én daarbij willen we jullie ook helpen.

Op onze gemeentelijke website is een zoekmachine beschikbaar waar je de contactgegevens van onze erkende Heistse verenigingen kan terugvinden (website of facebookpagina of dergelijke). Je komt daar terecht door ofwel de code op de affiche te scannen of via de link die we op de affiche voorzien. Ben je dus op zoek naar een hobby, naar nieuwe mensen, nieuwe vrienden, wil je nieuwe dingen ontdekken of wil je jezelf ontwikkelen, ga dan op zoek naar die vereniging die echt bij je past! Ga naar de gemeentelijke website of scan de code en ga op ontdekking!

Een vereniging heeft ons zoveel te bieden: Het verbindt mensen, zorgt voor ontspanning én ontwikkeling, voor dynamiek, voor engagement en beleving, voor emotie, voor samenhorigheid, voor vaak belangeloze inzet, … te veel om op te noemen.  We hopen dan ook dat we u kunnen helpen met deze zoektocht.

September is traditioneel ook de Maand van de Sportclub waarbij vele sportverenigingen de deuren openstellen voor nieuwe leden én waarbij kinderen aangemoedigd worden om op 29 september in outfit van hun sportclub naar school te gaan. Maar wij hopen stiekem om van september de maand van alle verenigingen te maken waarbij we alle verenigingen in de kijker kunnen zetten zodat jullie de weg naar elke vereniging kunnen vinden.

Bedankt!

Team Sport en Jeugd en Team Cultuur

Reacties zijn gesloten.