Sinterklaas onderweg naar onze kleuterschool?

Sinterklaas Donuts - JJ Donuts

Beste kindjes uit de kleuterschool in Wiekevorst,

Wat zijn er toch vele kindjes en grote mensen ziek  of in quarantaine de laatste tijd! Wat een moeilijke tijd. 

Ook bij ons, bij Sint en de Pieterbaasjes gaat het niet zo best. Vorig jaar konden we niet op bezoek komen in jullie klasjes én dit jaar is het alweer zover. Tjonge, tjonge, tjonge toch!!

Heel wat van mijn helpers zijn ook ziek, en morgen is het dan nog wel mijn verjaardag.. 6 december!! 

Overal hoor ik kinderstemmetjes, kindjes die zingen ‘Sinterklaas is jarig, ik zet mijn schoentje klaar…’  en nog vele andere liedjes… dat maakt mij echt wel blij!! Luister maar mee …

Sinterklaas 2019: schoen zetten op vrijdagavond - NIEHOVE

Sinterklaaslied: Sinterklaas is jarig

 

We moeten nog op bezoek in heel wat klasjes, maar wees maar gerust mijn kind,, in elk klasje, ja in ELK klasje brengen we een geschenk. We werken de hele nacht door, ook al zijn we heel erg moe, het lukt ons zeker en vast, lieve vriendjes.

Jullie lieve juffen hebben mij laten weten, dat jullie ECHT ALLEMAAL een geschenkje verdienen, Dat wil zeggen dat jullie ALLEMAAL heel flink kunnen zijn! Dat is voor Sinterklaas heel fijn om te horen.

Ik heb ook vernomen van jullie juffen, dat er vrijdag wel 50 zieke of afwezige kindjes waren op jullie kleuterschool in Wiekevorst!! Hoe erg!! Maar, geloof me maar, we brengen deze nacht geschenkjes waar jullie ALLEMAAL mee kunnen spelen van zodra jullie opnieuw op school kunnen zijn.

Het gaat jullie goed, jullie horen nog van mij.. en een dikke knuffel… van ver weg stuur ik naar ieder van jullie!….

Veel liefs en een dikke knuffel - Snelwenskaart.nl

sinterklaas | Tumblr | Lettering, Bullet journal, Hand lettering

En nog een verhaaltje van de helpertjes maar……  ssstttt… mondjes dicht!

Recensie: Met opa naar de Sint, Stefan Boonen en Marja Meijer - CooleSuggesties

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.