Vraagje: reservekleding. Mededeling: geen carnavalstoet dit jaar.

Beste ouder,

Mogen we even een kleine oproep doen?

Op school gebeuren er regelmatig nog ongelukjes aan de toiletjes, met vuile broekjes en andere kleding als gevolg.

Om de kindjes te verschonen hebben we op dit moment niet voldoende voorraad reservekleding op school. 

Zijn er misschien ouders (of familie van..) die op het punt staan om kinderkleding naar een container te brengen? Als deze kleding voldoende groot is voor kleutertjes (jongens en meisjes), mag je deze ‘afdankertjes voor thuis’ zeker mee naar school brengen. Kleding die stuk is kunnen  we ook niet gebruiken op school. 

Wat kunnen we gebruiken? 

  • onderbroekjes/slips voor jongens en meisjes
  • kousen – sokken 
  • leggings
  • joggingbroeken
  • kledingmaat vanaf 98 tot en met kledingmaat 128

Je mag deze kleding in een zak(je) meegeven met je kleuter. Het zou ons zeker helpen bij het aanleggen van een nieuwe voorraad. 

Draagt je kind na een toilet-ongelukje reservekleding van school, gelieve deze dan zo spoedig mogelijk terug mee te brengen naar school, gewassen en in een propere zak.

Dankbaar kijken we ernaar uit.

 

Aandacht: laatste schooldag voor krokusvakantie: vrijdag 25 februari.

Jammer maar… de carnavalstoet kan ook dit schooljaar NIET doorgaan.

In de klasjes vieren de juffen WEL carnaval met de kindjes en maken ze er samen een vrolijke en feestelijke boel van. Kinderen mogen dus wel verkleed naar school komen op vrijdag 25 februari 2022. Gevaarlijke voorwerpen, dolken, wapens, confetti,…  worden niet meegebracht naar school! Wees creatief met oude spullen en maak er iets leuks van, dit hoeft geen geld te kosten. Een streepje make-up, sproetjes op de neus, strikjes en/of gel in de haartjes, een leuke hoed, een oude of  te grote t-shirt met decoratie volgens eigen stijl .. en hop .. dit is carnaval!

Ook de jongste kleuters moeten kunnen genieten van carnaval en zich veilig en geborgen voelen en zeker niet bang hoeven te zijn. 

Met vriendelijke groet,

Het schoolteam.

 

Reacties zijn gesloten.