Winterse speel- en leerboeken van Uitgeverij Averbode

Beste ouders

Hebben jullie ook zo’n zin in een leuke en leerrijke winter? Daarvoor raden wij  jullie met veel enthousiasme de wintercollectie speel- en leerboeken van Uitgeverij Averbode aan. Ze bevatten toffe verhalen, spellen, knutselwerkjes, raadsels … Perfect voor uren fun op winterse dagen!

Per stuk kosten ze slechts 7,95 euro. Voor maar 7,95 euro extra koop je zelfs een voordelig pakket met een speel- en leerboek boordevol oefeningen. En ze worden gratis thuisgeleverd! Bestel ze eenvoudig online via de webshop: www.uitgeverijaverbode.be/speelleerboeken

Gebruik bij je bestelling zeker onze unieke schoolcode A61229 als promotiecode. Zo krijgt de school ook een leuk extraatje.

Met vriendelijke groeten,

vanwege het team van Uitgeverij Averbode

Collectie WVB22

Reacties zijn gesloten.