Niet parkeren aan groene poort en aan woning buren.

Beste ouders,

Mogen wij zo vrij zijn om nadrukkelijk de vraag te stellen om GEEN FIETSEN OF BAKFIETSEN te plaatsen aan de groene poort van de school. Er zijn fietsenrekken vooraan het schoolgebouw om je fietsen te plaatsen.

Wij vragen dan ook met aandrang om NIET aan de bloembakken van de buren én NIET voor hun woning te parkeren (geen fietsen/bakfietsen/auto’s/…) aangezien er nu al krassen en beschadigingen op hun nieuwe bloembakken zijn gemaakt door parkeren of  manoeuvres bij de bloembakken. Deze mooie bloembakken zijn prijzig en gekocht met het oog op een lange levensduur.

Bedankt voor jullie begrip vanwege de buren en het schoolteam.

Fiets, Vintage, Wielen, Wielersport    Gratis foto's van Bakfiets Gratis foto's van Auto

Bedankt voor jullie begrip vanwege de buren en het schoolteam.

Reacties zijn gesloten.