Welkom
in de klas van juf Valerie

Juf Valerie Klaspop
Juf Valerie

Hallo,
ik ben juf Valerie

Kennen jullie Rudy al? Dat is onze klaspop! Met zijn grappen en grollen zet Rudy de klas af en toe wel eens op stelten. Maar samen met hem leren we ook de juiste regels en afspraken die nodig zijn om ons allemaal goed te voelen.

We oefenen in onze klas veel op sociale vaardigheden door samen te spelen, op tijd ‘stop’ te zeggen en onderlinge probleempjes zelfstandig op te lossen. Bij conflictjes zoeken we samen naar manieren om het weer goed te maken.

In onze klas krijgen we al moeilijkere opdrachten dan in de eerste en tweede kleuterklas, maar nog steeds op een speelse manier. We kunnen de wereld ontdekken via bewegen, onderzoeken en experimenteren.

We gaan zo veel mogelijk zelfstandig aan de slag en leren ons gaandeweg langer te concentreren. Uiteraard blijft het welbevinden het allerbelangrijkste! We moeten ons goed voelen, anders kunnen we niets bijleren.

Zin in het eerste leerjaar? Af en toe gaan we al eens een kijkje nemen, zodat we de overstap naar ‘de grote school’ zo aangenaam mogelijk kunnen maken!

Neem een kijkje in de
wereld van de klas van juf Valerie

Briljant Onze School Divider